Ce este testul de ascultare Tomatis?

Ce este testul de ascultare Tomatis?

⁉ CE ESTE TESTUL DE ASCULTARE TOMATIS
Atunci când capacitatea de ascultare a urechii drepte diferă de capacitatea de ascultare a urechii stângi, cele două emisfere cerebrale primesc cantități diferite de energie, de cele mai multe ori insuficientă 🧏, ceea ce produce o proastă comunicare între cele două emisfere cerebrale.
Mai exact, această energizare neproporțională a creierului este cauza lipsei de atenție și incetinrea vitezei de procesare a informației, a unei persoane. Persoanei îi va fi greu să își susțină atenția într-o activitate, să fie focusată pe activitatea respectivă, rezultând de aici, problemele de memorie.
Mai mult de cât atât, prin lipsa de echilibru dintre cele două urechi 👂, de cele mai multe ori avem senzația de amețeală, atunci când poziția corpului este modificată, sau chiar în timpul mersului.
Toate aceste informații despre capacitatea noastră de ascultare, despre dialogul dintre cele două urechi, respectiv dintre cele două emisfere cerebrale, le putem afla prin afectuarea unui Test de Ascutare Tomatis.
Testarea este GRATUITĂ în perioada 01 – 30 Noiembrie 2021
PROGRAMEAZA-TE ACUM!!!
📌Programări la numărul de telefon – 0772 042 673
Terapia Tomatis Focsani

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *